טיפים לבחירת בונה אתרים

במאמר זה נציג 15 טיפים שיעזרו לכם לבחור בונה אתרים שיתאים בדיוק לצרכים ולעסק שלכם. היכולות הטכניות, הבנה ב-SEO וכלה ביחסים האישיים. המשיכו לקרוא


לפני שאתם בונים את האתר שלכם. כדאי שבדקו שאתם באמת הולכים לקבל את התמורה לתשלום שלכם. ולא משנה כמה שילמתם אם זה מחיר זול או מחיר יקר. זה תמיד יהיה מאכזב לא לקבל את התמורה לכסף. ולכן הכנתי עבורכם רשימה של טיפים לבחירת בונה אתרים. שיעזור לכם לדעת אם אתם תקבלו את התמורה שתשלמו.

15 טיפים לבחירת בונה אתרים מקצועי

  1. לראות תיק עבודות, כדי לראות מה היכולות של הבונה אתרים. ולהשוות בין האתר שאתם רוצים ליכולות שלו.
  2. לא לבחור לפי המחיר הזול ביותר, כי זה שונה משאר המוצרים. לדוגמה אם אתם קונים אייפון אז תבחרו את האחד הזול ביותר כי זה אותו דבר רק במחיר טוב יותר. בניית אתרים זה שונה, ברוב המקרים הזול יותר לא מתקרב לערך של האתר איכותי יותר. אז שילמתם זול על משהו ששווה מחיר זול.
  3. להכין טופס אפיון שמגדיר את האתר והיכולות של האתר שאתם מבקשים. ותגיעו עם זה לפגישה עם הבונה אתרים לפני שאתם מקבלים את ההצעת מחיר.
  4. לוודאות שבאמת הוא בונה אתר וורדפרס, ושלא תקבלו בסוף אתר וויקס (בלי להעליב!).
  5. תראו שהוא גם מבין בקידום אתרים SEO, כי יש טעויות שהם בלתי נסלחות ב SEO. שיכולות לגרום לכך שהאתר שלכם לא יצליח להיות מקודם.
  6. תבחרו בונה אתרים שאתם יודעים שהוא יהיה קצת גמיש איתכם ימינה ושמאלה. כי קורה שלפעמים צריך ברגע האחרון לעשות משהו קצת שונה. (אבל כמובן שתהיו אנושיים ואל תנסו לסחות את הבונה אתרים שלכם).
  7. בונה אתרים מקצועי יש לו שרת שיכול לאחסן את האתר שלכם. ולתת לכם אפשרות של תחזוקה ומענה במקרי הצורך. ובעיקר במקרה שהאתר לא יעבוד מכל סיבה (כמובן שזה בתשלום נוסף).
  8. תבקשו מסמך עם כל הסיסמאות של האתר שלכם, ותוודאו שהוא נותן לכם מסמך כזה.
  9. בונה אתרים שמתעסק בזה באופן מלא ולא עובד בזה כהשלמת הכנסה, כי זה מראה על רמת המקצועיות שלו.
  10. לא ליפול במלכודת של מתווכים! אלו שלוקחים ממכם את התשלום ומשלמים לבונה אתרים שיבנה את האתר שלכם. כי אתם מפסידים פה המון כסף שיכול לשמש אתכם בשקעה באתר טוב יותר. כלומר אם תשלמו לו 5 אלף שח אתם תקבלו אתר ששווה 3 אלף שח ואפילו פחות.
  11. בנושא העיצוב אם זה אתר מתבנית זה קל יותר. אבל באתר שמעוצב בהתאמה אישית. בונה אתרים מקצועי יאפיין אתכם את העיצוב של האתר שיקלע לטעם שלכם.
  12. אחריות על האתר תוודאו שאתם באמת תקבלו אחריות. בדרך כלל בונה אתרים מקצועי נותן אחריות לאתר אינטרנט שהוא בנה למשך 12 חודשים. כמובן שזה מותנה בכך שלא היה צד שלישי שעשה שינויים באתר.
  13. אל תשפטו את הבונה אתרים שלכם לפי כישורי המכירה שלו. כי אם הוא מוכר טוב, זה לא קשור בכלל ליכולת שלו לבנות אתרים טוב. בונה אתרים בדרך כלל יושב מול מחשב. והכישורים שלו הם יותר טכניים מאשר חברתיים (לא בהכרח תמיד זה ככה). ואם הוא מוכר טוב… ככל הנראה הוא איש מכירות ויכול להיות שהוא רק מתווך כאן מכירה.
  14. אם הוא מתעקש אתכם לגבי דברים באתר והדרך לעשות אותם. זה מראה שהוא בונה אתרים טיפוסי. יש לקוחות שמגיעים שהם כביכול יודעים יותר טוב מבעל המקצוע. ובדרך כלל בונה אתרים טוב לא יסכים איתם על דברים שהם לא נכונים. אלא אם כן תסבירו לו שככה אתם רוצים וזהו זה, (כי בסופו של דבר הלקוח מחליט מה הוא מקבל).
  15. קבלה או חשבונית מס,. אם אין לו איך לתת לכם את זה לא כדאי לכם לסגור איתו. כי חשבונית על בניית אתר אינטרנט שווה הרבה כסף, וגם אתם יכולים לקבל החזר של 50% מהמדינה על כך שהעסק שלכם עובר לדיגיטל.

לסיכום כך תבחרו בונה אתרים

אל תתפשרו על האיכות של האתר שתקבלו. ואל תזלזלו באתר האינטרנט שלכם. הוא יכול להיות מקור ההכנסה הגדול ביותר שלכם. אלו היו טיפים לבחירת בונה אתרים מקצועי. תזכרו את הנקודות כאן ובפגישה שלכם עם הבונה אתרים תבדקו שאתם מזהים בונה אתרים מקצועי.

כדי לדעת מה המחירים של בניית אתר שאתם רוצים, הכנתי השוואת מחירים שתעזור לכם לדעת את המחיר פחות או יותר שאתם צריכים לשלם עבור האתר שלכם. לחצו על הקישור – בניית אתרים השוואת מחירים.

אהבתם? שתפו עם חברים
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp


מאמרים נוספים בנושא מדריכים ומאמרים כללי
גם לך זה קורה שהאתר אלמנטור מתאפס וכל הצבעים והפונט נעלמים? מעצבן נורה ודורש הרבה זמן לתקן את זה… אבל יש עוד דרך לשחזר לך את זה בקלות, איך מיד תלמד במדריך הקצרצר הזה.
ליצירת תוכן איכותי לאתר שלכם, חשוב לעקוב אחרי מתודולוגיה מובנית שתוביל אתכם לתוצאות הרצויות. הנה פירוט של ארבעה שלבים עיקריים שיעזרו לכם לייצר תוכן מושך ואפקטיבי.
רוצים אתר שמביא תוצאות?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
רוצה אתר כזה?